weheartit

 

-inspiration-


En tripp till sjukhuset igår

Hehe, igår så skulle Ida och jag gå/åka longboard från Sollentuna c till Stinsen. Hon gick och jag åkte dårå..
Och då skulle jag åka lite i förväg, för jag ville liksom bara åka snabbare än i gåtakt typ. Och det var en bilväg därframme, och det kom några bilar, så jag var ganska koncentrerad på det. Och helt plötsligt var det en trottoarkant där, eller asså jag märkte den inte ;) Och den kanske var 1 dm hög, eller nått sånt, så åkte ju ner, var inte beredd så jag ramla bakåt och slog i armen och huvet i marken. 
Från en början blev jag yr, kunde inte gå, och min arm gjorde så ont så jag bara satt och svor :$ Kunde inte kontrollera den heller.
Så vi åkte in till KS och kolla, men det är bra ;)
 
Nu har jag bara ont överallt, mest i armen och huvet dunkar. Men man ska ju inte klaga.
 
Puss.
Gammal bild.

Min kväll igår + natt

 Igår var jag som dagt hos Denise. Vi dygnade.... Inte världens smartaste, men ändåå.
 
Vi tog ett nattdopp, det var fett skönt :') Sen så ville vi ha energidricka så vi kunde hålla oss vakna, så vi gick til statoil mitt i natten. Klockan kanske var 3. Och när vi kom fram så sa han typ att vi kunde få gratis bullar, för jag klagade så mycket på att jag var hungrig :$ Han skulle ändå slänga dom, så vi tog ett par. Sen så hade vi redan tagit fram Monster och skulle betala, men då sa han att vi kunde ta dom på köpet också :$ Han var vett snäll!
Sen bada vi mer osv.
 
Drog hem vid ett senare.
 

~Berfore i die~


Jag har en ''Before I die-lista'', om ni fattar? ;) Har skrivit upp massa saker jag vill göra innan jag dör osv. Listan kanske är 4 sidor lång :$ Men på en utav punkterna var det just ''Make out with someone with Pop rocks in my mouth.'' Töntigt eller ej, kul är det i alla fall. 

Så idag hade Markus med sig sånna från hans resa. Så vi prova  :$ Det smakar dock bara kemikalier, men det var gott, och kul ;) Prova även att stå på longboarden och strula med dom i munnen. Så nu kan jag stryka det på listan :') 


Tillbaka

Nu är jag tillbaka och ska börja blogga igen :)
Min helg har varit awesome med Alma! Sjukt skönt att åka bort, slippa bry sig om hur man ser ut osv. Vi badade, snackade, garva, spela kort, åt, fota, kolla film och bara chillat helt enkelt! Bilder kommer senare i ett annat inlägg.
 
Kom hem i söndags, och igår skulle jag ju börja blogga. Men Markus kom hem igår kväll, och vi hade inte träffats på nästan 2 veckor, så saknade honom något enormt :$ Så ville bara vara med honom :) 
Jag sov hos honom tills idag, sen så idag kollade vi på solsidan, massor av avsnitt. Det var chill! Vi har även åkt longboard, myst osvosv.
 
Har typ pms, så blir skitlätt ledsen just nu. Så drog hem till Denise, ska sova här osv. 
 
Nu ska vi snart nattbada, puss.
 

trött + bloggpause

Har inte sovit på 33 äckliga timmar nu! Håller på att dö, helt seriöst. 
Åker imorgon också, kommer inte ha internet tror jag. Kommer ändå inte ha tid och blogga. 
Ni som undrar vart jag ska, så ska jag ju dra till Almas släkhus typ. Så det blir bloggpause tills måndag tror jag! 
Puss.

Moroccanoil

Moroccanoil - 339:-
Mascara - 139:-
 
Det var bra det här jag köpte idag, nödvändiga saker typ. Har dock inte provat Moroccanoil tidigare, men alla rekomenderar den starkt! Så jag får se ;)
Puss.

1 JULI

Hejsan!
Min dag har varit helt okej idag faktiskt. Började med att vakna och duschade, sen direkt ut och solade. Dock hann jag bara sola i 20 min innan det börja regna. Åkte efter ett tag till Sollentuna c med mamma, visar sen vad jag köpte. 
Nu sitter jag här i sängen och bara chillar, väntar också på att Alma ska ringa! 
MIN BEBIS KOMMER HEM IDAG! 

Men nu ska jag kolla lite på SATC innan hon hinner ringa, puss.

RSS 2.0