Duktig tjej!

Sitter och äter fruktsallad just nu (y) Jag har också hunnit duscha, städa lite osv. Ska sminka mig snart, eller kanske om någon timma. Smsar också lite med Isabella och bestämmer för ikväll :) Måste bestämma kläder och allt också. Å, ilandsprobelm..
Puss.
Bjuder på gammal bild.

Seg..

Å, vad seg jag är! Jag vaknde ju för kanske 2 timmar sen..? Lite mer typ. Aja, jag har i alla fall inte gjort ett ända skit. Lat? JA!
Men nu snart, SKA jag gå och duscha ;) Fast ska bara kolla på lite bloggar först. Men jaja, uppdaterar sen.
Puss.

The A Team


Godmorgon!

Har nyss vaknat, och ligger bara i sängen och drar mig. Så skööönt! :')
Aja, idag har jag inte så jättestora planer.. Måste duscha i alla fall! Sen så ska jag kanske åka iväg med mamma till Stinsen en sanbbis. Men annars ska jag bara vara hemma och ta det lugnt.
.
Ikväll är det ju Valborg! Så runt 7-halv 8 ikväll ska jag möta upp Isabella vid stationen, så går vi hem till mig. Fixar oss lite här osv. Sen så får vi se när vi går ut :) Men vi ska i alla fall till Norrviken eller Viby, eller ja typ båda..? Aja, jag får se hur det blir :)
Puss.

Jag började kolla på film. Sen så smsar Markus och frågar om han kunde komma, och såklart kunde han det. Det var runt 9 typ. Så vi fortsatte att kolla på filmen ''The girl next door''. Den var faktiskt bra, eller mest rolig dårå :)
Vi myste & bara chillade. Sen drog han hem runt 11 tror jag..? Måste bara säga att jag har den bästa pojvännen i hela världen. Försök att slå det ni! ;)

Jag tror att jag ska sova snart också. Fast ligger typ redan ner och halvsover. Det luktar Markus :') Sitter typ och luktar på kuddarna. Nej, men skoja. Eller skoja typ inte.. Aja, jag är så jävla trött!
Men måste bara ladda ner en film först :)
Puss.

Mys!

Sitter just nu i min älskade säng ♥ Har satt på mig mjukisbyxor och en skön tröja från VS :) Ska kolla på film, kollar runt lite och försöker hitta en jag kan ladda ner. Aja, hittar säkert någon snart.
Det är så sköönt att vara ledig imorrn! Slipper söndagsångest :')
Puss.

Shopping!

Parfym Ralph Lauren 2 - Kicks

Tshirt H&M

Kofta Cubus

Iphoneskal butiken i stan

Juno


You know someone means a lot to you when their mood affects yours.

Är just nu hemma hos min pappa. Sitter bara och kollar på tv, surfar lite och sånt. Men ska snart hem.
.
Vi har varit i stan, och Kista c. Köpte en tröja från H&M, kofta från Cubus & parfym från kicks. Visar bilder när jag kommer hem :) Sen har han även varit utomlands, så då har jag fått parfymer, ett par skor och mina favorit tuggummin från tax free'n :')
Puss.


Om igår!

Min uppdatering var ej så bra igår. Men jaja. Runt halv 3 tog jag bussen och tåget till Sollentuna med Alma och Victoria! Dock skulle Alma möta sin mamma när vi kol fram. Men jag hade såklart kul med Victoria också! :) Vi snackade mycket, åt Subway :') & ja, jag åt där för 3dje gången på typ några dagar...? Men aja, sen på vägen hem så garva vi så mycke, så åå va kul det var!
.
Sen var jag hemma kanske 50 min innan jag drog hem till Markus. Typ vid 18 :) Jag tog med Rocky, standard. Men jag åt där, vi kollade på film, myste, sen spela tvspel innan jag drog (y) Var typ bäst!
Sen så kom jag hem vid 12, satt lite vid datorn och sen somnade jag ;)
Puss.


-

Eh, haha förlåt om jag inte har bloggat. Men har ej orkat! Men nu ska jag börja igen (y)
Sitter just nu i mitt fönster, haha. Men mitt hår måste torka :( Och det är så jävla varmt ute så jag dör! Glad tjej!
Alma sitter och äter chips, ska strax också ta ;)

I torsdags var jag med Markus. Vi kollade på High school musical igen... Dom är asbra!
Sen åkte mamma och jag till Ikea och kollade på säng. Vi köpte en & fixade hemleveransen. Så den skulle komma dagen efter, alltså igår :)
.
Och igår så jag först i stallet, möte där osv. Sen åkte jag hem. Fixade min säng :') Inte för att skryta, men fixa ALLT själv.. :') Aja, sen kom Alma, och vi prata, garva och kollade film. Somnade igen som vanligt mitt i filmen...
Men den var asrolig!
Så jävla rolig :')
.
Ska åka till Sollentuna. Sen senare ikväll ska jag till Markus.
Puss.
XD

Tjaa tjaa!

Hejsan allihopa!
Det är Alma här igen gästbloggning 2 hihi! Nu ligger jag i Annas NYA säng! Den e as najs! Anna är på bättre humör nu iaf så hon bloggar senare! Vi ska snart ladda ner nån film tror ja o bara chilla! :) VI PUMPAR MUSIK! Kärlek! O sen så måste jag bara berätta en sak! Asså sjukt gulligt typ dog! :')
Anna smsade Markus förut idag o skrev "vad ska du göra imorrn kväll?". Och han svarade inte på ett tag men sen när han väl svarade så var de hur gulli gull som helst! Han skrev "Mysa med dig." Asså jag typ dog! Dom är så sjukt söta dom två! Båda är lyckligt lottade och jag får typ panik när ja ser dom för de e så söta! Men nu ska jag vara social med Anna! PUSS!
ADDA MIG PÅ FACEBOOK HÄÄÄÄÄR! eller följ mig på instagram: almarovig

Händer varje gång..-.-

-


Inte på humör.

Orkar inte blogga. Gör det när jag är på bättre humör.
Alla kan dra åt helvete, puss.


Right now

Just nu sitter jag i sängen och chillar! Om typ en halvtimme så ska jag gå till bussen, och fixa en grej. Orkar ej förklara, men Alma ska lämna min halsduk & pengar till mig. Och jag ska lämna hennes film :)
Sen så runt 4 kommer Markus somsagt. Det blir najs. Vi ska kolla family guy som vanligt ;) Och fler saker.
Sen när mamma kommer hem runt 6-halv 7 typ. Så åker vi till Ikea.
Puss.

True shit.

I hate girls who don't eat up the sandwich because they are afraid to be called FAT.
Bitch please, a fucking sandwich dosen't makes you fat. Eat the sandwich and shut the fuck up.


@Subway

Standard.

 


:')


I understand. I just don't care.

Har varit hemma ett tag, typ i 2 timmar. Har ätit och typ somnat. EJ bra!
Jag måste duscha, fixa kläder tills imorgon och plocka upp alla påsar från mitt rum, fml.
Jag har typ 100 st vanliga påsar, asså från H&M, Gina, Glitter, Salt osv. Dom låg i en stor kasse, som jag skulle slänga, eftersom när jag möblerade om så hittade jag dom, och sen skulle jag slänga dom. Fråga mig ej varför jag samlade på påsar...
Men såklart så tappade jag ut hela kassen, så nu ligger det typ 100 påsar på mitt golv. Orkar somsagt inte med mig själv! Kbry, men jaja.

Imorgon så börjar jag 08.10 och slutar 10.45, naajs!
Ska dra till subway och äta lunch, standard. Sen åka hem, chilla. Och sen kommer Markus runt 4 typ..? Aja.
Sen när han har dragit hem, så ska mamma och jag åka till Ikea och kolla på säng. Eller jag ska bestämma mig för vilken, så ska vi köpa den. Så kommer den om ca 1 vecka. Längtar!!
Fyfan vilket kbry inlägg, men kbry på det.



#Teenagerposts


You know that a girl is hurt when she stops texing or chatting with you.

Sitter fortfarande kvar i skolan, fast jag slutade halv 3... Men det är bara för att Alice har utvecklingssamtal, och hon ska också till stallet, så jag får skjuts ;)
Men jaja, nu ska jag försätta äta mitt godis :') & öva på min redovisning.. Puss.
Omg, jag har tråkigt..

 


I just really really really really really want to kiss you.


Next: Sooova!

Ligger just nu i sängen, lyssnar på musik och är inne på weheartit. Standard. Aja, var ute och sprang med hunden. Typ i 40-45 min? Dock fick jag släpa honom sista kvarten, men de funka ändå ;) Sen duschade jag, tog bort smink, borsta tänderna och så.
Längtar faktiskt inte tills imorgon...
Puss.


Dag 4 - 10 saker du älskar

♥Kompisar&pojkvän
♥Sova
♥Killparfym
♥Glass
♥Pussar&kramar
♥Subway :$
♥We♥it
♥Mysa
♥Shoppa!







It's hard to be a girl. Just so you know..

Jag ska snart fixa det sista i rummet. Sen är det klart! Eller förutom sängen, men den kommer om någon vecka..?
Aja, jag måste gå ut med hunden snart. Funderar på att springa med honom istället. Eftersom mamma alltid klagar på att han har för mycket energi ;) Men jaja.
.
Imorgon är det en helt okej dag i skolan. Börjar tjugo i 10 och slutar halv 3. Sen efter skolan åker jag iväg till stallet och är där typ till 8. Standard. Sen så vet jag inte, haha.
Puss.

Min eftermiddag!

Jag åkte ju somsagt till Alma. Sen till kyrkan. Dom tog kort där, snackade lite osv. Efter det skulle vi egentligen hem. Men jag tjatade så mycket om subway, så Alma fick nog och följde med mig och åt :$
Efter det så gick vi in på Gina, H&M och The body shop och kollade lite. Mötte lite människor där också, först Emelie&Issa, sen även Markus (y)
.
Nu måste jag egentligen städa mitt rum, men jag orkar inte! Fan vad lat jag är egentligen :o
Puss.

Life is a bitch, so learn to fuck it.

Hej! Jag slutade typ halv 12, så jag kom hem typ 10 i. Då började jag plocka undan i mitt rum, och ta ut alla kläder ur garderoben. Sen har min bror hjälp mig att flytta över hela garderoben. Efter det har jag ju såklart plockat in alla kläder. Hängt/lagt dom på rätt plats osv. Det tog typ 1 och en halvtimme... Men är nöjd!
Sen försöker jag ringa min mor, men hon svarar icke..
.
Ska snart gå och möta Alma. Så åker vi iväg. Och jag MÅSTE äta! Jag åt ingen frukost, och ingen lunch ännu. Sen igår kväll var jag inte så hungrig, så blev inte så mycket middag heller.. Ej bra.
Men ja, nu ska jag snart gå. Puss.

Best feelings in the world.


If I where you, I would fucking love me.

Nu ska jag snart sova! Å, vad jag älskar att sova :') Men jaja. Börjar kvart i 10 som vanligt. Slutar tio i 12. Chill! Nä, men nu börjar jag fan längta lite ;)
Men efter skolan ska jag hem och fixa min garderob, flytta över alla grejer :) Och självaste garderoben. Min bror hjälper mig eftersom min mor tror jag är för svag. Kul.
Sen så ska jag till Alma, möter henne vid hennes skola. Vi tar bussen till kyrkan, för hon skulle fixa en grej om konfan. Sen så vet jag inte vad vi gör. Jag vill äta subwaaay!
Puss.
Standard.

Dag 3 - Dina kompisar som du litar på & kan snacka med

Å, har så många kompisar jag kan snacka med och litar på :') Men det beror ju också på vad man vill snacka om.
♥Markus - Alma - ♥ Ida Hedbom - ♥Ida Holmgren - ♥Emelie - ♥Emilia - Nathalie - ♥Rebecca -♥Niklas -♥Kevin -♥Alice

Har kanske fler :$ Men kommer inte på fler just nu, så om jag har glömt någon så är det ej personligt ;)

I wonder what goes through your mind when someone say my name to you.

Nu har jag fixat klart i garderoben. Det är svårt att förklara, men vi har som ett litet rum, typ mini. Där inne ska jag få ha mina kläder istället för i mitt rum. Så ska flytta in mina kläder där + min garderob. Och där inne finns det redan en garderob, så jag får 2 st. Så det blir najs! Men först måste jag fixa till där inne.. Men det är värt!
Jag ska också möblera om i rummet, större säng osv. Ska försöka fixa i helgen.
.
Nu ska jag duscha sen vet jag inte ;) Puss.

@Skype

När jag kom hem åt jag, sen plugga lite. Efter det ringde Alma på skype, så vi snackade ett tag. Och jag typ grät för jag har fått tidslinjen..
Aja, sen bjöd vi in Markus, så snackade vi ett tag. Sen skulle Alma käka, så då snacka bara Markus och jag. Sen så skulle han äta, så nu ringde Alma igen, haha...
Men jaja, snart ska jag också äta. Men först måste jag fixa garderoben igen.. Aja. Puss.

Fööölj mig på instagram! @aholmlund

@aholmlund @aholmlund @aholmlund

 


People say "Boys in movies are just so much better" BULLSHIT BITCH. You have never meet my boyfriend.

Nu ska jag duscha en snabbis, plocka fram kläder tills imorgon och sen sova tror jag. Är typ pigg nu eftersom jag har sovit under dagen.. Asså å, orkar inte med mig själv.
Osminkad osv.


If you think your cooler than me, I guess that makes me hotter than you.

Gästerna kom lite sent. Så hann somna igen innan dom kom. Lyckat! Är så jävla trött hela tiden. Haha, sen går jag runt i mjukisbyxor och tshirt fortfarande, & inge smink. Fixade håret lite.. Men de är inte så ''viktigta'' gäster, om nu fattar..? Men jaja, dom verkade inte bry sig ;)
.
Skypade med Alma ett tag, men hon skulle duscha. Så nu chattar jag med Markus, spelar på mobilen & ska snart gå till vardagsrummet. Om jag inte hinner somna igen...
Puss.
Omg, så sant!


-

Efter jag skrev det andra blogginlägget somnade jag. Så jävla skönt! Dock var jag riktigt förvirrad, sådär som man är efter en powernap..
Efter jag vaknade gick jag ut med Rocky, träffade Nathalie med hennes hund, så vi gick promenad tillsammans, och var ute rätt länge ;) Sen har jag städat rummet. Nu sitter jag bara och chillar.
.
Gästerna ska komma 7, alltså om 1 min. Och jag sitter här i mjukisbyxor, tshirt, osminkad, uppsatt hår som är lockigt så att jad dör osv. Smart tjej! Men orkar verkligen inte fixa mig.... Å, jävla ilandsproblem jag har..
Puss.
Bild i repris (y)

I don't have a attitude problem. You have a problem with my attitude, and that's not my problem.

Förlåt för sämst uppdatering, men har varit typ död idag..?
Jag somnade inte förrän 3-4 inatt, fråga mig ej varför. Typ det osmartaste man kunde göra. Man runt 9 vakna jag, åkte till stallet osv. Var där till kvart i 2 typ.
Sen nu är jag hemma, har vilat och så. Snart måste jag städa mitt rum, och fixa min garderob igen.. Orkar ej! Vill bara sova. Dessutom ska vi få gäster, fml.
Men nu ska jag sluta klaga, för jag är typ asglad idag ;) Uppdaterar sen, puss.
Bilder för någon vecka sen.

It's really amazing how one person can change your mood and give you a smile.

Hej! Kom hem för typ en timme sen, var ju somsagt hos Markus.
Först så typ runt kvart i 8, eller jag vet inte, men tyå då. Så drog vi ner till Ica och köpte godis & cola.
Sen skulle vi hem till honom, och påvägen mötte vi min bror & hans tjej, som var ute med Rocky. Och då tog vi honom istället ;) Så han fick följa med till Markus. Han typ älskar att vara där.
.
Men vi chillade bara & myste. Vi kollade på Disturbia, orkar inte förklara vad den handlar om, men den var bra! Och läskig i slutet ;) Sen tog jag 23.37 bussen hem, orkade inte gå.. Lat? JA!
.
Så nu sitter jag här i sängen, chattar med Ida. Underbar tjej! :') Och lite med Markus nyss. Borde gå och lägga mig, ska upp ganska tidigt. Men orkar inte sova ;)
Min mun är typ sne...(y)

♥SATC - Sex and the city♥



Haters gonna hate, and I gonna live my fucking life.

Jag kom hem från stallet runt kvart över 4. Efter det chillade jag lite, sen tog jag en dusch. Jag har duschat, sminkat mig och så. Sen om en stund ska jag till Markus. Eller någon timma. Eller vafan jag vet inte ;o Han skulle smsa.
Men jag kommer hem sent, så kanske bloggat där, när jag kommer hem eller imorgon när jag orkar ;)
.
Men nu ska jag äta middag, puss.

Hitta Nemo♥

Han är så söt!
Har precis kollat klart på filmen ;) Alma är och borstar tänderna, och jag ska fixa mig snart. Puss.

Godmorgon!

Ligger just nu i sängen och bara chillar. Alma målar sina naglar ;) Laddar också ner en film, och den är typ klar om 5 min :)
Men igårkväll kollade Alma och jag på The notebook. Jag somnade dock i mitten ;) Men så som hon förklarade den, så var den asbra!
Sen väckte hon typ mig runt halv 2...? Av att hon hade råkat putta ner Ben&Jerry glassen på golvet, och den hade smält... Det var mys! Så då fixade vi det, sen tog bort smink osv. Och vi somnade typ 2-alv 3 kanske :)
.
Idag ska jag först till stallet, runt 2 typ. Och sen senare runt kvällen kanske runt 7-8 drar jag till Markus och är där under kvällen! :) Men nu ska vi kolla på film, puss.

#justgirlythings


Gästbloggning!

Tjaa tjaa!
Okejj nej skoja men hej! Det är Alma som skriver :D Annas bästis typ ;) Hihi ja men jag är iaf 97:a o går i 8:an i Runan :) Jag är iaf hemma hos Anna nu och vi ska strax kolla på film det blir gos! Vi har typ varje freda mys kväll tsm haha! Men nu sitter jag med Rocky brevid mig och han ser ut som att han är förvirrad.. Men han är sjukt söt! Hihi Anna är typ osocial o smsar me Markus.. Nejrå dom e så söta så ;) aja men nu ska vi äta B&J innan den smälter ;) PUSS på er alla! O ha en mysig freda! <3
Jag vet vi är knas men vi är bäst!

Dag 2 - Vad hade du på dig idag?

Idag hade jag på mig ett par halvljus jeans från Nelly, dom hittar ni HÄR. Dock har jag en ljusare färg, men det är samma modell!
.
Sen hade jag ett linne från Hollister, hittar inte den på deras hemsida. Men det är det linnet som jag har på min header. Och den kosta 460:- tror jag :)
.
Sen hade jag en svart kofta, som jag typ har haft sen 4an..? Pinsamt, men sant. Men den köpte jag på lindex, och kommer från barnavdelningnen, finns nog inte kvar ;)
.
Förlåt för att ni inte fick en bild, men har bytt om till mjukisdress, så pallar inte byta osv.
Puss.

''-I would die for you'' ''-Oh thanks dude.''

Jag sitter nu i min säng och bara chillar. Alma kommer hit ikväll och sover över, standard varje fredag. Men ska möta upp henne i Norrviken så ska vi gå in på Ica och köpa massa godis, chips osv, ska tjocka oss! Nej, skoja.. Eller skoja typ inte. Men jaja, whateeever. Men ska försöka uppdatera så bra som möjligt, puss.

3 frågor&svar!

linda om Don't get my personality & my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you.:

fin blogg. vilka jeans fick du ?
Tack! Dr.Demin är märket. Dom finns i affären Salt.

Linus om Cool story bro, tell it again.:
Är der en burton tröja?!?!?! Har letat efter en jätte länge. var finns den att köpa??!?! Och hur mycket kostar de?!?! Snälla svara!!
Oj. Eh, asså jag fick den från Markus. Så jag vet inte, men den finns säkert på någon hemsida på internet. Sök bara på google. Vet inte hur mycket den kostar. Han vann den på en tävling typ..? Så ja, sök bara på google..

Anonym om Svar på tal!:
Tycker du om din klass?
Helt okej! Tycker om vissa mer & vissa mindre ;) Men man passar ju inte med alla, så ja.


 


And then there's you... The reason why God gave us middle fingers.

Har typ sovit sämst inatt. Orkar inte. Somnade runt 12 typ, sen har jag vaknat varannan timme hela natten. Sen så runt 5 - halv 6 fick jag nog och steg upp.. Kolla på tv, gjorde mig i ordning osv. Så är klar förtidigt, så passa på att blogga. Börjar om en 20 min, så ska börja dra mig mot skolan snart.. Slutar halv tre, det är helt okej.
Puss.

Cool story bro, tell it again.

Skiter i att duscha. Är för trött! Ska gå och ta bort sminket nu, sen fixa kläder tills imorrn & sen försöka sova. Kommer säkert inte vara trött då, men jaja. Puss.


Dag 1 - Berätta om mig själv

Eh ja.. Jag heter Anna, är 14 år. Alltså 98a. Går på Norrvikensskola, och tycker den är sådär.
Mina föräldrar är skilda, min mamma bor i Viby, och min pappa bor i närheten av Kista. Men bor alltid hos min mamma, och är hos pappa någon dag under helgen. Har också en brorsa, han är 19, fyller 20. Alltså 92a.
Hos min mamma har jag en hund, som heter Rocky.
Jag är typ en person som oftast är glad! Har såklart dåliga dagar, men vem har inte?
Jag vet inte vad andra tycker om mig, det får ni fråga dom om. Det finns såklart några som gillar mig mer, och några som säkert ogillar mig. Haters gonna hate, and i don't care. Men umgås bara med dom jag tycker om ;)
Har en pojkvän, Markus. Vi har typ varit tillsammas i 8 snart 9 månader. Och jag är nog världens lyckligaste tjej som har honom!


Jag har även min bästa vän Alma! Och såklart massa andra bra kompisar som jag litar på. Men det kommer jag skriva om senare..
Jadu.. På fritiden är jag i stallet & umgås med kompisar och pojkvän. Nu kommer jag inte på något mer att skriva om... Fråga om du undrar något.
Story of my life. Puss.



djungelns drottning

Hej alla! Nu sitter jag och kollar på Djungelns drottning på kanal5's hemsida! Programmet typ suger...? Alla bloggare, eller vissa är så blåsta så jag måste kolla. Och garva! Men jag hatar alla reklaminslag hela tiden..
Men efter det så ska jag fixa lite med min garderob, sen duscha! Puss.

30 dagar

1. Berätta om dig själv
2. Vad hade du på dig idag?
3. Dina kompisar som du litar på & kan snacka med
4. 10 saker du älskar
5. En bild på en person du älskar
6. Bloggarna du läser
7. Vem är den roligaste du vet?
8. Bild på din garderob
9. I din väska finns...?
10. Hur ser din framtid ut?
11. En bild på någon du saknar
12. En bild på ditt rum som det ser ut just nu
13. Ett kort någon annan tagit på dig
14. Din högst dröm
15. En person/kändis du önskar att du träffat
16. Detta gör jag på helgerna
17. Hit vill jag åka innan jag dör
18. Här handlar jag helst
19. En vän som bor långt ifrån
20. Bild på det du köpte senast
21. Favorit ställe
22. En tv-serie du älskar
23. Ditt favorit nagelack
24. Ett kort på din data
25. Detta är jag beroende av
26. Något du vill ha just nu
27. Ditt framtida bröllop
28. Bild på sminket du brukar använda
29. Detta åt jag till frukost
30. Fem bra saker som hänt under dessa 30 dagar

Börjar ikväll!

Random bild.

♥DFTBA - Don't forget to be awesome.

Markus gick för ett tag sen, så snackar i tele med Alma. Hon typ sitter och förklarar hur Mike dog i DH. Fattar typ inte så mycke, förutom att han blev skjuten i bröstet. Men jaja, sen så sitter hon och sörjer att det var sista avsnittet på sista sesongen av The OC. Hon typ ringde mig och grät...? Jag blev asrädd, och frågade vad som hade hänt och vart orolig, sen sa hon bara att det var det sista avsnittet. Duktig tjej!
.
NUUU kom mamma hem :') Å, måste dra! Vill ha mat! Puss.
Bästavän

keep calm and live your life.

Just nu ligger jag i sängen med markus (y) Vi spelar rumble och kollar på High School Musical. Standard. Nej, men det är kul! :)
Sen när mamma kommer hem blir det middag, MAAT! Nej, men är typ skithungrig..
Ikväll ska jag bara chilla, har inga läxor! :')
Skriver sen, puss.

Don't get my personality & my attitude twisted, because my personality is me and my attitude depends on you.

Kom nyss ut ur duschen. Jag duschade typ i 50 min :$ Standard. Nej, men duschar alltid länge, så skönt!
Ska gå och lägga mig snart, fast orkar inte...
Kom nyss på att jag har franska glosor tills imorrn, men jag orkar inte! Så skiter i dom, hon märker ändå inte (y)
& sen så hittade mamma mina jeans, glad tjej! :') Nej, men har inget att skriva, puss.

Love♥Love.


keep calm and turn your swag on.

Har typ inte hunnit blogga, kom hem för kanske 45 min sen. Direkt efter skolan åkte jag hem, gick ut med hunden osv. Sen så fick jag skjuts till stallet. Var där till 10 över 8 eller nåt..? Åt där och så. Sen nu när jag har kommit hem har jag bara facebookat, och lite sånt. Ska snart gå och duscha, och lägga fram klädern tills imorgon :)
.
Imorgon har jag ingen sovmorgon... Börjar 08.10 och slutar 15.45, segt. Men efter skolan typ vid halv fem? Så kommer Markus och vi ska väl bara chilla, och kolla på Family guy. Standard. Men annars bara ha det allmänt mys!
Också en gammal bild

@musiklektion

Hej! Just nu har jag musiklektion. Eller vi ska typ ha en klasshow..? Pallar inte! Men min grupp gick in i ett klassrum och skulle öva, men de är bara kaos just nu :)
Men vi slutar om 4 min så ska gå tillbaka till musikalen snart. Sen har vi lunch i 1 & en halvtimme... Segt som fan, men jaja, puss.


Godnatt!

Jag duschade för typ en timme sen, efter det la jag mig i sängen och bara lyssna på musik & glömde bort tiden och skit.. Men typ la mig bara och tänkte på allt. Härlig känsla! :')
Men jaja, så nu ligger jag här och är död. Kan knappt hålla upp min ögonlock.. Men jag kanske borde sova nu.
Har sovmorgon imorrn igen :') Börjar 20 i 10, det tackar man inte nej till. Men uppdaterar mer imorgon, puss.

Shopping

Det blev inte så mycket när vi åkta iväg, mest nödvändiga saker. Jeansen fanns såklart inte. Å, fick typ flipp...
Men mamma jobbar ju i Upplands väsby, så hon ska kolla där i centrum imorgon, hoppas hon hittar dom!
.
Men det jag köpte var Body Butter Duo från The Body Shop, Clinique 2 produkter för ansiktet, hårsnoddar&hårnålar från H&M, vanligt basic linne från Gina Tricot & en bh från H&M.
Blev nöjd i alla fall. Men nu ska jag ut och springa med hunden, puss.

Bekännelser

Jag älskar varm & avslagen cola!
Mina föräldrar är skilda
Jag älskar överraskningar
Har sjukt många tvångstankar! Skitjobbigt..
Jag suger verkligen på engelska
Hatar när folk säger att jag ska lugna ner mig
Jag somnar alltid på skype när jag snackar med någon sent på kvällen/natten!
Jag längtar tills sommaren & när jag får myggbett, typ de bästa som finns!
Jag sover med duntäcke året om! Gärna 2 stycken!
Har 11 par converse, eller typ 12 :$ Har tappat räkningen
Jag vill ha en pingvin..
Kan inte gå på flygplanstoaletter, så får alltid hålla mig dom sista timmarna på flyget
Jag tål verkligen INTE folk som knäcker sina fingrar eller vilken kroppsdel som helst. Får panik





#Thingsaboutboyfriends


Yep, I'm a girl. I can go from normal to bitch in 0.5 seconds.

-

Hemma

Kom hem typ för 40 min sen. Och just nu sitter jag hemma i sängen och snackar i telefon med Alma. Det är chill!
Men snart ska jag börja plugga och städa rummet. Sen när mamma kommer hem ska jag åka och shoppa somsagt. Behöver typ nya jeans, lite saker från the body shop och andra små saker..
Men nu la Alma och jag på, så måste stiga upp och städa, puss.
gammal bild.

Min kväll

Jag plugade klart för ett tag sen. Skrev klart min svenskainläming, som va skitjobbig. Sen skrev jag lite till mitt utvecklingssamtal som jag ska ha nästa vecka typ..? Bra koll. Nej, men det är skönt att ha det klart!
Sen har jag bara chillat. Typ varit inne på facebook, snackat i tele osv.
Ska snart gå & ta bort sminket, sen facebooka lite till, sen sova. Har inte vänt tillbaka dygnet, så ja, kommer ändå inte somna. Men börjar kvart i 10 imorgon, så det är chill!
.
Imorgon efter skolan ska jag hem, plugga, städa rummet, sen åka och shoppa med mamma tror jag. Behöver lite saker, skriver imorgon, puss.

#teenagerposts


Svar på tal!

ellinor om → Ny blogg ←:
Vart kommer tröjan ifrån? Vad kosta den? :)


Den kommer från Hollister, och kostar 500:- om jag inte minns fel :)

inspiration ♥


Dagens låt


Brb måste plugga


@Markus

Sitter just nu hemma hos Markus. Har med Rocky, och han är helt galen. Han smet typ in i skogen, så Markus fick springa och hämta (y) Vi har typ hoppat studsmatta, och bara chillat. Vet inte vad jag ska skriva, men ska vara social nu, puss.

Franskalektion

Just nu sitter jag på min franskalektion, och det suger.. Orkar inte med min lärare. Hon är så efterbliven, och hennes röst skär in i öronen.
Men jaja. Efter skolan ska jag dra hem till Markus, å vad jag längtar! :') Slutar halv 4, och kommer nog somna innan dess. Men nu ska jag försöka förstå vad min lärare snackar om, uppdaterar sen, puss.


~ Godnatt ~

Jag slapp gå ut med hunden, ska istället ta honom i morgon bitti. Men har ju sovmorgon så de är lugnt.
Men nyss har jag duschat, rakat benen, noppa ögonbrynen, smörjt in mig osv. Allt sånt som bara tjejer gör..


Men nu ska jag kolla på SATC & sen sova! Bloggar imorgon, puss.

 


♥♥♥


-

Omg, det är skola imorgon och jag har ångest. Får verkligen panik över att veta att stiga upp tidigt, få läxor, plugga till prov, sluta sent så man bara är trött när man kommer hem osvosv. Aja, men ska gå ut med hunden snart, sen duscha, orkar inte. Fast jag börjar halv 10 imorrn, så ska kanske inte klaga..
Slänger inte ett inlägg innan jag somnar, puss.

-


Min dag

Jag började min dag med att fixa mig osv. Sen tog jag bussen till Sollentuna c, och träffade Isabella! Så det var najs, har alltid kul med henne! :) Men jag skulle kolla på ett par jeans, Dr.Demin ni vet? Typ som alla har, aja dom fanns inte i låg midja så det blev inga... Men måste hitta! För mina svarta är så urtvättade och sönder så att det är fult.
.
Men sen så typ tågluffade vi runt lite..? Aja, vi satte oss på en random buss, sen ett tåg och åkte runt lite. Vi har inget liv :$ Men sen när vi kom tillbaka till Sollentuna kollade vi på Rayban osv. Gick också till Stinsen för att kolla. Dom hade dock inte så många modeller, men jaja. End of story.



#SHITILOVE



→ Ny blogg ←

Har skaffat en blogg nu, eftersom att alla har tjatat som fan ;)
Och tack AMANDA för den fina desginen! Hennes blogg hittar ni HÄR!
sämst kvalité..
Bloggar sen, puss.

RSS 2.0