Idag mår jag bra. Och jag är så jävla glad! Vill må såhär hela tiden, och det ska jag från och med nu. Wiiee, livet är allt för bra ibland!


Stört

Jag vet fan inte vad det är med mig längre, känner inte igen mig själv. Stört. Orkar ej. Vill seriöst bara ha en kram nu. EN kram. Skulle sitta fint.
Puss, ska sova nu snart.


.

 
 

?

Den här dagen har typ sugit. Alltså självaste skoldgen var väl helt okej, åt suuubwaay till lunch. Lektionerna var lite sega, men det är dom väl alltid?
 
Aja, sen jag kom hem har jag ätit, gått ut med hunden, kollat film och pluggat, weey. Är äntligen klar!
Hatar min känsla jag har i kroppen idag. Orkar ej. Har haft en klump i magen hela dagen, vet inte ens varför? Så stört jobbigt. Sen bara varit ledsen, vet inte ens varför. Wiiee, fett chill med humörsvängar. Men det är bara att njuta. 
Men just nu vill jag bara ha en lång och gosig kram av någon! Det låter typ som om jag är forever alone, men vill vara ensam idag :$ Fast ha en kram...
Aja, nu ska jag sätta på SATC och typ bara chilla. Puss.
 
Pallar ej bilder.

Min dag!

Tjääna.
Idag vakna jag runt 9 typ, fixade mig och drog till Markus runt 11. Vi åkte till Sollentuna, Stinsen, hem till mig och sen hem till honom. Vi har gjort lite allt möjligt. Men vädret sög ju, ovanligt? Nej. Har regnat hela dagen, weey. Men då får jag använda mina hunters, wiiee.
 
Nu sitter jag och letar fram Hannah Montana season 1 och ska ladda ner det. Har typ blivit beroende. Nej, men det är fan roligt och man blir glad av det.
 
Imorgon är det skola, börjar halv 10, så klagar ej. Men klagar däremot som fan på att vi slutar halv 4. Jag blir seriöst deprimerad, skolan förstör allt. Aja.
 
Ska duscha nu, skypa lite, kolla på Hannah Montana sen sova. 

weey

Kände för att börja blogga igen, weey. Eller nåt.
Det är sjukt hur trött jag är, somnade typ 9 igår, och vaknade för nån halvtimme sen. Fatter ej hur jag funkar, men det är skönt att sova. 
Skolan suger, suprise? Nej. Men det är helg, och nu ska jag ha kuuul.
Ska till Alma idag, sen vara där rätt så länge, tills inatt typ. Det ska bli kuuul!
Imorgon ska jag träffa Markus, längtar!
Vet ej vad jag ville få fram med det här inlägget, men jaja. Puss.
 

-


me gusta


RSS 2.0